Wederom duikt er een toestel met 4,7 inch beeldscherm op

0

De geruchten met betrekking tot Apple’s nieuwe iPhone nemen als maar toe en het lijkt dat de concurrentie hier meteen op in springt. Het gerucht dat de iPhone 6 een beeldscherm formaat zal krijgen van 4,7 inch heeft ervoor gezorgd dat eerst Samsung een toestel lanceerde met een gelijkwaardig beeldscherm formaat en vandaag wordt bekend dat HTC op korte termijn een budget smartphone op de markt brengt met ook een 4,7 inch beeldscherm.

HTC zal volgende maand de HTC Desire 510 op de markt brengen. Het toestel heeft een 4,7 inch beeldscherm en het toestel is tevens 4G ready. De resolutie van het 4,7 inch beeldscherm is niet erg hoog het heeft namelijk een resolutie van 854 bij 540 pixels. Ook de processor laat zien dat de HTC Desire 510 een budget smartphone zal worden want het toestel krijgt een 1,2GHZ quad-core Snapdragon processor met ondersteuning van 1GB werkgeheugen.

Alles aan het toestel bewijst dat het hier om een budget smartphone gaat want ook de 5 megapixel camera en de front facing camera met VGA resolutie zien we alleen nog terug op de low-end toestellen. Het toestel zal een plastic behuizing krijgen. De verkoopprijs van het goedkope toestel is nog onbekend, maar dit zal in de loop van september bekend gemaakt worden

Delen

Over de auteur

Alicia van den Velden

Laat een reactie achter

*