Toestelinformatie HTC One Mini 2

Design

htc one mini 2 backDe HTC One Mini 2 is één van de meest handzame Android smartphones ooit. Het toestel is voorzien van een helder HD display van 4,5 inch. De gebogen achterkant en de gladde afgeronde randen zorgen ervoor dat de HTC One Mini 2 een natuurlijke pasvorm in hand heeft. Het compacte toestel is verkrijgbaar in drie stijlvolle kelueren wat het design afmaakt, namelijk Gold, Silver en Grey. Doordat de smartphone perfect in de handen ligt kan er snel geschakeld worden en heb je alles binnen handbereik. Het toestel heeft de ultieme selfie camera en het geheugen kan uitgebreid worden tot 128GB, zodat je meer dan voldoende opslagruimte hebt voor alles wat je wilt opslaan.

Geluid

Geniet van je muziek die op je HTC One Mini 2 staat. Luister je muziek via het toestel door de twee stereo frontspeakers. Dit is HTC BoomSound, ongelofelijk kleine stereo frontspeakers die de kamer rijkelijk vullen met audio. De frontspeakers worden aangestuurd door een ingebouwde versterker en de audio software zorgt ervoor dat de balans tussen lage en hoge tonen perfect is. Met de HTC One Mini 2 geniet je optimaal van je muziek, probeer het zelf!

Camera

Een smartphone is vandaag de dag geen smartphone meer als het geen zinderende selfies kan maken. De frontfacing camera heeft 5 megapixels met automatische Touch Up-functies waardoor de juiste verlichting gecreëerd wordt voor natuurlijke huidtonen. Omdat de HTC One Mini 2 handzaam is kan je sensationele selfies maken. Met de aftellende timer op het scherm lukt het iedereen om een goede selfie te schieten.