Tips & Tricks

De HTC One Mini 2 is eindelijk verkrijgbaar en het toestel is ontzettend goed waardoor heel veel mensen al zijn overgestapt op de compacte verise van HTC. Het bedrijf claimt oprecht dat het de beste compacte Android smartphone ooit is want als je het toestel eenmaal in handen hebt gehad laat je het niet meer los. De huidige smartphones kunnen ongelofelijk veel en lang niet iedereen weet wat je allemaal met de HTC One Mini 2 kunt, vandaar lees je hier de tips & tricks voor het nieuwe toestel van HTC.

Inschakelen energie besparende stand

De energie besparende stand helpt om de levensduur van de batterij te verhogen. Door deze functie in te schakelen vermindert het toestel het gebruik van het aantal functies zoals de helderheid van het display en de gegevensoverdracht. Hierdoor bespaard de HTC One Mini 2 enorm op het verbruik van de batterij.

1. Veeg met 2 vingers vanaf bovenaan van het scherm naar beneden en de statusbalk zal openen, zo kun je op een snelle manier de instellingen openen.
2. Tik op de energie bespaarstand en schakel deze stand in of uit.

Je kan kiezen welke functies er uitgeschakeld worden, hiervoor dien je alleen eerste te tikken op de puntjes (…) die er staan.

Controleren van batterij gebruik

Om te kijken welke apps allemaal energie vragen van de batterij, kun je een ranglijst opvragen. In deze lijst kun je zien hoeveel energie de applicatie gebruikt en hoe lang de batterij gebruikt is voor de desbetreffende applicatie.

1. Ga naar de instellingen en tik vervolgens op Power.
2. Tik op verbruik en vervolgens op de app om te controleren hoeveel energie de applicatie verbruikt heeft. Vanuit de ranglijst kun je ook instellen hoeveel batterij de applicatie mag verbruiken en het is mogelijk om de app direct af te sluiten.

Content delen

Je hebt altijd wel iets te delen met vrienden en met de HTC One Mini 2 kan dit heel makkelijk. Content die je makkelijk kunt delen via het toestel zijn bijvoorbeeld foto’s en video’s.

In een app tik je gewoon op het pictogram voor delen
Als je het pictogram voor delen niet ziet, tik dan op: Meer > Deel

Je kunt eindeloos veel met de HTC One Mini 2 doen en hierboven staan nog lang niet alle tips & tricks voor de One Mini 2! Heb jezelf nog een tip of trick en wil je die graag delen met de bezoekers van onze website? Stuur je tip of trick naar ons op en wij zullen er zorg voor dragen dat jouw aandeel hierboven in de lijst zichtbaar wordt.