Specificaties van de HTC One mini 2

htc one mini 2 backDe HTC One Mini 2 is een compacte versie van de HTC One M8. Het toestel verschilt in formaat en het heeft iets mindere specificaties. Door de mindere specificaties is het toestel goedkoper geprijsd en dat maakt het toestel geliefd bij consumenten. Ondanks de wat mindere specificaties blijft de HTC One Mini 2 een toptoestel.

De HTC One Mini 2 is eindelijk verkrijgbaar, het toestel heeft veel weg van zijn voorganger, met een verbeterde beeldvorming, nieuw design, Android KitKat 4.4 en Sense 6 is het een prachtig toestel geworden.

De smartphone heeft een prachtig 4,5 inch 720p HD display en het heeft een aluminium look gekregen zoals HTC dit ook heeft gedaan bij de HTC One M8. Het toestel is in één woord prachtig, het is een goed alternatief voor een ieder die de HTC One M8 te duur of te groot vinden.

De HTC One Mini 2 wordt vanuit de doos geleverd met Android KitKat 4.4 en HTC’s eigen Sense 6 UX. Het ontwerp van de Mini 2 is een mengelmoes geworden van de HTC One Mini en de HTC One M8. Vooral de geborstelde aluminium look is prachtig, zoals we dit eerder zagen bij de HTC One M8.

Onder de motorkap van de HTC One Mini 2 is een Qualcomm Snapdragon 400 quad-core processor gelegen met een CPU geklokt op 1,2GHz. Het toestel heeft een werkgeheugen van 1GB en dit vormt samen met de processor voor uitmuntende prestaties.

De interne opslagcapaciteit is 16GB en kan worden uitgebreid met een microSD kaart. Doordat het toestel enorm krachtig is heeft HTC het toestel ook voorzien van een krachtige batterij van 2100mAh. Het toestel weegt slechts 137 gram en de afmetingen van het toestel zijn 137 mm bij 65 mm bij 10,6 mm.

Aan de achterkant van de HTC One Mini 2 vindt je een 13 megapixel camera en aan de voorkant is een selfie camera geplaatst van 5 megapixels. De HTC One Mini 2 is leverbaar in drie verschillende kleuren, Gunmetal Gray, Glacial Silver and Amber Gold. Welke HTC One Mini 2 kleur heeft jouw voorkeur?