HTC One Mini 2 Sim Only

htc one mini goud 2Vlak na de aankondiging van de HTC One M8 presenteerde HTC al snel de opvolger van de HTC One Mini, de Mini 2. Tegenwoordig lanceren vrijwel alle smartphone fabrikanten een Mini versie van hun vlaggenschip. De compactere toestellen zijn meestal voorzien van iets mindere specificaties en dat komt ten goede aan de prijs van het toestel, zo heeft ook de HTC One Mini 2 mindere specificaties dan de HTC One M8.

De HTC One Mini 2 heeft dan wel mindere specificaties dan zijn grotere broer maar toch blijft het een uitstekend toestel. Er zijn vandaag de dag Mini’s in overvloed en de HTC One Mini 2 steekt er wat betreft andere toestellen er met kop en schouders er boven uit. Dit heeft voornamelijk te maken met het design en de features die het toestel hebben. Zoals al vermeld is een compactere versie veelal een stuk goedkoper dan het vlaggenschip. Het is hierdoor goed mogelijk om het toestel dan ook al los toestel te kopen en er een voordelig sim only abonnement er bij af te sluiten.

Waarom met sim only

Een sim only abonnement is niets meer dan een mobiel telefoon abonnement waarbij je alleen een simkaart krijgt met de daarbij afgesloten bundels. Hierdoor bel je een stuk goedkoper en hetzelfde geldt voor sms’en en mobiel internetten. Steeds meer mensen kiezen voor deze optie omdat het ze aardig wat in de portemonnee scheelt. Wil je een sim only bij je HTC One Mini 2 dan moet je er wel rekening mee houden dat je voor het toestel de verkoopadviesprijs moet betalen. Voor de HTC One Mini 2 is de verkoopadviesprijs 469 euro.