Prijsvergelijker HTC One Mini 2

De HTC One Mini 2 is eindelijk een feit. Het heeft niet lang geduurd dat het toestel op de markt is gekomen. Vlak nadat de HTC One M8 op de markt verkrijgbaar is geworden is het nu alweer tijd voor de opvolger van de vorig jaar succesvolle HTC One Mini.

De aluminium body blijft een opvallende eigenschap van de HTC One Mini 2, omdat andere smartphone fabrikanten dit niet toepassen bij de compactere versies of zelfs bij hun vlaggenschepen. Het beeldscherm heeft HTC vergroot van 4,3 inch naar 4,5 inch, maar de resolutie blijft steken op 720p. Het toestel is door de gebolde achterkant wel een toestel dat perfect in de handen ligt.

Wil je de HTC One Mini 2 kopen? Maak gebruik van onze prijsvergelijker en vind alle aanbiedingen voor de HTC One Mini 2! Zo koop je het nieuwe toestel van HTC altijd voor de goedkoopste prijs.

Vind het abonnement dat bij je past

Door de onderstaande stappen te volgen vind je heel eenvoudig waar je de HTC One Mini 2 het goedkoopste kunt kopen in combinatie met een abonnement. Bij het selecteren van de filters is het noodzakelijk om ten alle tijden uit te gaan van je persoonlijke eisen en wensen, alleen op dan vind je het goedkoopste abonnement voor je HTC One Mini 2!

Geef aan welke kleuropties je mee wilt nemen in de zoekresultaten. De HTC One Mini 2 is verkrijgbaar in Gold, Silver en Grey.
Wil je niet alle providers meenemen in de zoekresultaten, of heb je al besloten welke provider je wilt? Selecteer de providers die je mee wilt nemen in de zoekresultaten.
Geef aan hoeveel belminuten je per maand ongeveer denkt te verbruiken. Let op: selecteer voldoende belminuten want bellen buiten de bundel is erg duur!
Sms’jes nemen steeds verder af in populariteit en dat komt vooral door de gratis berichtendiensten. Selecteer wel altijd het aantal sms’jes want ze zijn onderdeel van je abonnement. Veel providers bieden bel/sms bundels aan of gratis onbeperkt sms’jes.
De HTC One Mini 2 is niets zonder een databundel. Met de databundel selecteer je de hoeveeld data die je denkt te verbruiken per maand. De databundel gebruik je voor mobiel internetten, WhatsAppen en voor alle andere applicaties die up to date bijgehouden worden.
Selecteer het aantal maanden voor het mobiele telefoon abonnement. Je hebt de keuze uit 12 en 24 maanden.
Als laatste kun je de prijs selecteren die je maandelijks maximaal wilt betalen voor je telefoon abonnement en je kunt de maximale prijs selecteren voor de HTC One Mini 2.