Kleiner dus beter, de HTC One Mini 2

0

Ben je de zoektocht gestart naar een nieuwe smartphone en ben je er totaal nog niet uit welk toestel het beste bij je past? Dit is ook niet vreemd, het aanbod aan smartphones lijkt met de dag te groeien en nu komen de meeste smartphone fabrikanten ook nog eens met compacte modellen van de vlaggenschepen. Hierdoor wordt het kiezen voor de beste smartphone alleen maar moeilijker maar niet getreurd want in veel gevallen geldt wel kleiner dus beter!

De Taiwanese producent van smartphones heeft begin 2014 de HTC One M8 uitgebracht en niet lang daarna kwam het bedrijf ook met de compacte variant de HTC One Mini 2. het toestel is beduidend kleiner en helemaal als je kijkt naar het aanbod van smartphones met grote beeldschermen is de HTC One Mini 2 een goede aanvulling.

Het toestel heeft een beeldschermformaat van 4,5 inch en is hierdoor veel makkelijker te bedienen met één hand. Door de gebolde achterkant heb je nog meer grip op het toestel en hier wordt het toestel ook om geroemd. De vlaggenschepen van de smartphone fabrikanten nemen qua grootte alleen maar toe maar het blijkt dat de Mini-versies van de vlaggenschepen doorgaans beter verkopen dan de grote toestellen. Bij de HTC One Mini 2 geldt hierdoor ook, kleiner maar beter!

Delen

Over de auteur

Alicia van den Velden

Laat een reactie achter

*