HTC One Mini 2 nu in Nederland verkrijgbaar!

0

De HTC One Mini 2 is eindelijk verkrijgbaar, het nieuwe toestel van HTC is de opvolger van de vorig jaar uitgebrachte HTC One Mini. Het toestel heeft een nieuw design, verbeterde beeldvorming, Android 4.4 KitKat en hetzelfde aangepaste Sense 6 zoals de HTC One M8 ook heeft.

Het toestel is verder voorzien van een prachtig 4,5 inch 720p HD beeldscherm en het heeft net als zijn grote broer een aluminium geborsteld frame. Het toestel is in één woord prachtig, het is een gelijkwaardige opvolger van de HTC One Mini.

De HTC One Mini 2 is nu verkrijgbaar als los toestel of met abonnement. De One Mini 2 los toestel heeft een verkoopadviesprijs van 469 euro. Sluit je echter een mobiel telefoon abonnement af en je kiest de HTC One Mini 2 erbij dan is het toestel verkrijgbaar vanaf 0 euro.

Wil je nu de HTC One Mini 2 kopen dan kun je terecht bij Belsimpel, Studentmobiel en GSMwijzer. Doordat het toestel nog maar net verkrijgbaar is en het toestel nu al populair is zit er bij sommige telecom webwinkels een levertijd op de HTC One Mini 2.

Delen

Over de auteur

Alicia van den Velden

Laat een reactie achter

*