HTC One Mini 2 bestellen

htc one mini 2 witDe HTC One Mini 2 is vanaf heden overal in Nederland te bestellen. Er zijn meerdere mogelijkheden om de nieuwe HTC One Mini 2 aan te schaffen. Al je de trotse eigenaar wilt worden van de mini-versie lees je hier op de pagina hoe je het toestel kunt aanschaffen en waar!

Verkrijgbaar bij

De opvolger van de HTC One Mini is verkrijgbaar bij vrijwel alle providers en telecom webwinkels. Je kan het toestel bestellen met abonnement en zonder abonnement. Voor een los toestel hanteert HTC een verkoopadviesprijs van 469 euro. Bestel je de HTC One Mini 2 met abonnement dan betaal je aanzienlijk minder voor het toestel. De meeste consumenten kiezen voor een One Mini 2 in combinatie met een mobiel telefoon abonnement, omdat dit aanzienlijk goedkoper is. Het toestel is onder andere verkrijgbaar bij Tele2, T-Mobile, KPN, Vodafone en Hi.

Met abonnement

Wil je goedkoop de trotse eigenaar worden van de HTC One Mini 2 sluit een mobiel telefoon abonnement af. Bij een mobiel telefoon abonnement is het de normaalste gang van zaken dat het toestel gratis verkregen wordt. Dit is de reden waarom heel veel consumenten kiezen voor deze optie. De verkoopadviesprijs voor het toestel staat vast op 469 euro maar bij een middelgroot mobiel telefoon abonnement kan de korting op de aanschaf van het toestel oplopen tot honderd procent. Sluit het abonnement af dat past bij je persoonlijke voorkeur en zie direct of je ook honderd procent korting krijgt op de aanschafprijs.

Ben je op zoek naar de HTC One Mini 2 in combinaite met een abonnement? Vergelijk de prijzen van alle aanbieders en sluit het goedkoopste abonnement af voor je HTC One Mini 2!

 

Zonder abonnement

Als je een mobiel telefoon abonnement afsluit betekend dit wel dat je voor een langere tijd vast zit aan het abonnement. Niet iedereen wil vastzitten aan een langdurig abonnement want je zit twee jaar lang vast aan het mobiele telefoon abonnement zoals je die nu zal gaan afsluiten. Wil je flexibel zijn koop de HTC One Mini los toestel. Je betaald wel de verkoopadviesprijs maar je hebt dan wel alle vrijheid in de keuze voor je telefoon abonnement en je kan als je het nodig acht binnen afzienbare tijd een nieuwe mobiele telefoon aanschaffen.

Wil je niet vastzitten aan een langdurig contract? Vergelijk de prijzen van een los toestel bij de verschillende aanbieders en koop de HTC One Mini 2 simlockvrij!